Juhla- ja kylätalo Himma

Lämpimästi tervetuloa toteuttamaan pienemmät tai suuremmat juhlasi, kokoukset tai tapahtumat kyläyhdistyksen omistamaan ja ylläpitämään, juhla- ja kylätalo Himmaan.

Himmassa on ravintolatila 40 henkilölle, juhlasali 150-200 henkilölle sekä takka- ja saunatilat noin 20 henkilölle.

Himma sijaitsee rauhallisella paikalla vain noin 25 kilometriä Jyväskylästä pohjoiseen ja lähes perille pääset päällystettyä valtaväylää pitkin. Himman löydät uudesta osoitteesta Yläpohjantie 34, 41180 Vehniä. Tiejärjestelyt ovat muuttuneet moottoritietyömaan vuoksi, joten alla olevalla kartalla osoite näkyy väärässä kohtaa. Kylätalo on kuitenkin kartassa oikealla paikalla.


Yhteydenotto

Ota yhteyttä alla olevien tietojen avulla. Mikäli emme vastaa puheluun välittömästi, soitamme takaisin heti kun mahdollista. Pyöritämme kylätaloa talkoovoimin, joten aina emme ole heti tavoitettavissa.


Osoite:
Yläpohjantie 34, 41180 Vehniä

Puhelinnumero:
040 824 6751

Sähköposti:
anitta.vayrynen@outlook.com


Kuvia Himman tiloista

Himman tilat ovat kauniisti remontoidut vuosina 2017-2019 ja talo on käytössä ympäri vuoden. Meillä voitte hoitaa tarjoilut itse valitsemallanne tavalla tai yhteistyökumppaniemme avustuksella. 

Vuokraushinnasto


Ravintolatila ja keittiö

1-10 h

20 €/ tunti

Sali ja keittiö

1-10 h

20 €/ tunti

Pelkkä takkatila

1-10 h

20 €/ tunti

Takka- ja saunatila saunatilaisuuteen


20 € / h + 5 € / hlö

Yläkerta (ravintola, keittiö ja sali)


1-10 h: 40 € / h

yli 10h: 550 €

Koko talo (ravintola, keittiö, sali sekä takka- ja saunatilat)

 

1-10 h: 75 € / h

yli 10h: 750 €

Salin pöytien laitto ja purkaminen


50€

Pöytäliinat


6 € / kpl

Siivous

alakerta tai ravintola 60 €, yläkerta 120€, koko talo 180€

60 - 180€

Vuokrausehdot

Vuokra määräytyy sen mukaan, mitä tiloja ja lisäpalveluita vuokraan sisältyy. Vuokraajalle toimitetaan kirjallinen tarjous sähköpostitse.

Koko taloa vuokrattaessa (yläkerran tilat tai yläkerran tilat ja saunatilat) on käytössä varausmaksu (50 %) kokonaisvuokrasta. Mikäli tilaisuus peruuntuu, varausmaksua ei palauteta. Vuokran loppusumma laskutetaan 2 kk ennen tilaisuutta. Myös varausmaksuttomien tilaisuuksien vuokra veloitetaan 2 kk etukäteen.

Etukäteisvalmisteluita enemmän vaativissa tilaisuuksissa (esim. häät) voi tilaa tulla valmistelemaan edellisenä päivänä klo 16.00-21.00 välisenä aikana, mikäli tilat eivät ole muussa käytössä. Yli meneviltä tunneilta laskutetaan 35 € lisämaksu / tunti.

Mikäli tilaisuuden purkuun ja siivoukseen tarvitaan aikaa tilaisuutta seuraavana päivänä, tehdään se klo 9.00 -14.00välisenä aikana. Jos vuokraaja ostaa siivouspalvelun, tilaisuudenpurku on tehtävä klo 12.00 mennessä.Yli meneviltä tunneilta laskutetaan 35 € lisämaksu / tunti.

Vuokraan sisältyvät kylätalon astiat, audio- ja äänentoistolaitteet. Vuokraaja on vastuussa siitä, että vuokra-aikana kiinteistölle tai sen irtaimelle omaisuudelle ei aiheudu vahinkoa. Mikäli näin tapahtuu, vuokraaja korvaa aiheutuneen vahingon. Mikäli vuokraajalle luovutetaan vuokrauksen ajaksi avain, sitä ei saa luovuttaa toisille henkilöille. Mikäli avain katoaa, vuokraajalta veloitetaan lukkojen uudelleen sarjoittamisen kulut.

Vuokraajan tulee olla täysi-ikäinen ja vastata järjestyslain, alkoholilain, elintarvikehygienian ja muiden lakien ja säännösten noudattamisesta vuokra-aikana.

Juhla- ja kylätalo Himman kiinteistössä on asuinhuoneistoja. Vuokraajan vastuulla on huolehtia yleisestä järjestyksestä tilaisuudessa ja olla aiheuttamatta kohtuutonta häiriötä talon asukkaille tai ympäristölle. Tilat ovat käytössä klo 02:00 saakka. Sen jälkeen alkaa hiljaisuus. Juhla- ja kylätalon tiloissa yöpyminen ei ole mahdollista.

Useamman vuokraajan käyttäessä kylätalon eri tiloja samanaikaisesti, eteis- ja wc-tilat ovat yhteisesti kaikkien vuokraajien käytettävissä.

Mikäli vuokraaja siivoaa itse, hän huolehtii, että tilat jäävät samaan kuntoon kuin ne olivat vuokrauksen alkaessa. Siivouksesta annetaan erilliset ohjeet vuokrasopimusta tehtäessä ja tilat tarkistetaan vuokraajan edustajan toimesta. Mikäli siivousta ei ole hoidettu sovitulla tavalla, laskutetaan lisäsiivouksesta 35 € / tunti.

Kyläyhdistys pidättää oikeuden vuokraushintojen muutoksiin.